2014-05-04 14:35:22• hírek • Kocsis Zoltán

A szombat überelte a pénteket és még Brüsszelbe is elrepített a SzIN

Noha az időjárás szombaton sem volt feltétlenül kedvező, még a péntekinél is többen tomboltak és buliztak a SzIN-en. A legszerencsésebb SzIN-ező egy brüsszeli utat is nyert, a szervezők pedig ígérik: lesz folytatása az ifjúsági napoknak!

Több év szünet után szervezte meg ismét a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés a Szatmári Ifjúsági Napokat Szatmárnémetiben, a pénteken és szombaton az Aquastar aquaparkban összegyűlt és bulizó közel másfél ezer fiatal pedig azt igazolja: jó döntés volt, igény volt rá. Éppen ezért a szervezők ígérik: jövőre lesz folytatás is.

Noha az időjárás nem feltétlenül kedvezett a szabadtéri bulizásnak, a jegyeladások azt mutatják, a pénteki ötszáz után szombaton a hétszázat is meghaladta a „SzIN-ezők" száma.

A nap az aquapark sporttermében kezdődött, ahol a jelentkezők asztalitenisz-bajnokságon mérhették össze tudásukat. A bajnok Varga Liviu lett, aki egy ajándékcsomagot nyert.

A buli 22.00 órakor kezdődött, amikor a szatmári reggae és ska avatott képviselője, a Straightup zenekar lépett színpadra. Noha ők helybéliek, így gyakran láthatja és hallhatja őket a közönség, rendkívül örömteli, hogy kíváncsiak rájuk és szeretik őket. Ezt bizonyítja az a tömeg, amely önfeledten bulizott szombat este is.

Őket a rendezvény egyik legnagyobb sztárja, Király Viktor követte, aki szintén nem okozott csalódást. A 2008-as Megasztár győztese még inkább lázba hozta a közönséget, a több száz személy önfeledten bulizott. Fellépése előtt és után pedig közvetlenül fényképezgetett a rajongókkal, még inkább szimpatikussá tette.

A koncert után a tombola következett, a díjak átadásában pedig Nagy Szabolcs, az RMDSZ képviselőjelöltje is segédkezett. A fődíjat Erdei Tímea nyerte, ő Winkler Gyula RMDSZ-es európai parlamenti képviselő jóvoltából Brüsszelben tölthet el néhány napot. A második díj a Gastroangels egy havi főzési utalványa, a harmadik pedig a Mark Manufactur cipőüzlet vásárlási utalványa volt.

A sorsolás okozta izgalmakat követően a fekete zenék egyik legjobb magyarországi lemezlovasa, Gem-B vette át a főszerepet. A rajongóknak nem kellett csalódniuk, az elképesztő hangulatot csak a lezúduló eső és a lehűlő levegő tudta valamelyest csökkenteni. Ez azonban sajnos véget vetett bulinak is, sok átázott-átfázott koncertező nem maradt Dj Justin fellépésére.

Éppen ezért a MIK vezetői úgy döntöttek: jövőre egy későbbi időpontot próbálnak keresni, amikor melegebb lesz. „Az volt a célunk, hogy a hosszú hétvégén szórakozási lehetőséget biztosítsunk a fiataloknak. Jövőre igyekszünk majd kiszélesíteni a kínálatot is, hogy ne csak esti programok legyenek", mondta a Szatmár.ro megkeresésére Csák Gyöngyi, a MIK alelnöke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: